Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа внос от ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И трите коли са от Италия,166-цата беше като нова,вътре имаше само износен подлакътник и малко сцепено на кожата на шофьорската врата,от автокъщата ми смениха кожата на подлакътника с чисто нова-същия цвят,имаше си чисто нови зимни гуми-5,имаше малко забележки по предницата-нови амортисьори,дискове,реглаж,задължителното обслужване,реглаж на задницата,Егр-клапан,и бащата издъни турбото в Гърция,и там го смени с ново.За 155-ца 1.7-беше си с италянски документи,дори ги чакахме да пристигнат от там,обслужване,дискове предни,накладки отпред,отзад,имаше малко козметични забележки отвън,повечето от които оправих с боядисване,салона е като нов,най-големия ми разход по колата са новото серво и помпата на спирачките,и друга предна броня,защото първата един 75 си я хареса и си я взе с него,по втората 155-ца засега от миналата година съм имал само обслужване,нови зимни гуми,и машинка за стъклото на предна лява врата,но сега ми предстои смяна на носачите,предни дискове и трябва да си оправя парното че се пуска когато си иска и стъклото пак се прецака,иначе няма забележки,само салона е малко по прашен и може и да го пера,но и в трите коли не е било пушено никога,за което много се радвам.Така че аз нямам оплаквания от колите внос от Италия.
    Всичко е въпрос на шанс
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

и моята е от Италия купих я от един дърт ,човека с първата си пенсия си купил Мерджо и тая я загърбил у гаража като отидох да я взимам меки гуми, мъртъв акумулатор.Иначе спортно окачване ,супер запазен салон , имаше лек удар отпред лява страна зад мигача костваше ми 180кинта .От 3 години си я карам и досега съм сменил ТЕРМОСТАТ 82лв, носач ляв 72лв.(защото пътищата ни са много добре ,стана жертва на огромна дупка) и комплект задни амортесйори(пак жертва на дупките) предполагам че за 3год.каране юркане тва е нормално иначе човека си я поддържал щом не роди тогаз . В колата не е пушено оня дъртак даже ми направи забелешка кат запалих цигара вътре(тогава все още пушех)

Comment

Гледана Италианка,с редовна сервизна книжка,почти идеална вътре и с дребни забележки отвън/още така я карам/.Стандартна смяна на консумативи.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

И моята е от Германия... но посмених това онова...
          безплатни обяви
          Моята 166

Comment

ситуацията при мен: внос от италия, купена от автокъща (стояла ~5 месеца в очакване на ... мен , двигателя - немит). първи оглед - километраж 143678, лепенка за сменен ангренажен ремък на 99000, сменено масло ессо на 126000. не пали. запазена, няма ръжда. ударена леко отзад, сменен ляв стоп, изчукван (майсторски) заден ляв калник. за парите си прави мн.добро впечатление. дискови спирачки отзад, няма (ура, не искам) климатик, клапата за външен/вътрешен въздух без моторче (ура) - с ръчка. окачване здраво. външно много добре (на какви екземпляри се нагледах преди това ...) след покупката - смяна на ангренажен ремък, ролки, поликлинов ремък, филтри, термостат, предни спирачни дискове и накладки. общо взето - нормална ситуация, като се има предвид, че обслужването на колата е било прекратено (естествено ) веднага, след като у предишния собственик е узряло решението да се "отърве" от нея. макар че я купих от посредник, имам името и адреса на собственика - блазня се от мисълта, че бих могъл и да поговоря с него, но не виждам особен смисъл в такова упражнение - колата си е добре, харесвам я (и откакто я купих я харесвам още повече) - това е моята кола. и сега за дреболиите - спукана помпичка на за течността за чистачките - оправих го собственоръчно с лепило, осветлението по централния панел с духалките и врътките не работи (но грее ), на третия стоп му бяха изгорели 5 от 10-те крушчици (смених си ги - тия пластмасови щипки по задната врата излизат с бая зор... ) общо взето - нормална кола, към която е проявявано нормално отношение. в колата не е пушено никога - това ми направи особено впечатление т.к. аз не пуша и вонята ме дразни до степен да не обръщам вниание на всичко останало.
            и - учудващо - акумулатора нов!!!
            Last edited by serafim; d.m.y г., 23:58.
            sigpic
            Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

моята купена от приятел от автокъща в италия,смени консумативии след 5 месеца ми я продаде.от къщата я взе с изпуснали 4 амортисьора единия преден се разлопа даже,заминал термостат,климатик,последно гърне,абе мърляч я е карал,то 99% са такива тук,щом инжинер(сина на шефа)ми твърди че мотора работи нормално ако не загрява и това трябвало да гледам,да не вдига повече от 60 градуса,абе пародия
              alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
              alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

И моята е от Италито, добре запазена, има разни дребни забележки отвън, няма и да ги правя, единствен собственик, нямам проблеми с нея /взех я с оригиналните документи от там/, сменил съм разни основни неща, да чукам на дърво добре е,
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

И моята е италиянка.Сега е в перфектно здраве, но предишния собственик е бил голям мундар
                  АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                  FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

моята си я докарах лично от Германия и трябва да ви увере, че германците си пазят колите. В пъти по-поддържана кола в стравнение с такава докарана от Италия (имам приятели, взели си си Алфичка от "ботуша" и съм сравнявал)

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                      моята си я докарах лично от Германия и трябва да ви увере, че германците си пазят колите. В пъти по-поддържана кола в стравнение с такава докарана от Италия (имам приятели, взели си си Алфичка от "ботуша" и съм сравнявал)
                      При мен се получи обратното. Взех си моята- Италианка- Перфектна (да чукам на дърво) като нова , а приятел си я взе от Германия и не е излязал от сервиза

Всичко е въпрос на късмет.
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата
                      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

До колкото знам и си зависи от коя част на Италия, ще я вземеш.Нещо такова бях дочул.Май тия от северната ги хулеха по-вече.Някаква лампичка сега ми светна, като преглеждах темата.
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                        X