И трите коли са от Италия,166-цата беше като нова,вътре имаше само износен подлакътник и малко сцепено на кожата на шофьорската врата,от автокъщата ми смениха кожата на подлакътника с чисто нова-същия цвят,имаше си чисто нови зимни гуми-5,имаше малко забележки по предницата-нови амортисьори,дискове,реглаж,задължителното обслужване,реглаж на задницата,Егр-клапан,и бащата издъни турбото в Гърция,и там го смени с ново.За 155-ца 1.7-беше си с италянски документи,дори ги чакахме да пристигнат от там,обслужване,дискове предни,накладки отпред,отзад,имаше малко козметични забележки отвън,повечето от които оправих с боядисване,салона е като нов,най-големия ми разход по колата са новото серво и помпата на спирачките,и друга предна броня,защото първата един 75 си я хареса и си я взе с него,по втората 155-ца засега от миналата година съм имал само обслужване,нови зимни гуми,и машинка за стъклото на предна лява врата,но сега ми предстои смяна на носачите,предни дискове и трябва да си оправя парното че се пуска когато си иска и стъклото пак се прецака,иначе няма забележки,само салона е малко по прашен и може и да го пера,но и в трите коли не е било пушено никога,за което много се радвам.Така че аз нямам оплаквания от колите внос от Италия.
Всичко е въпрос на шанс
Всичко е въпрос на шанс

Comment